Yazarın fotoğrafıİstasyonTEDÜ

Kuluçka Programına Destek

İstasyonTEDÜ’nün ortakları arasında bulunduğu Incubators 4 Change (I4C) Projesi, Erasmus+ Programı kapsamında, inovasyon için işbirliği ve iyi uygulamaların değişimi başlığı altında, Avrupa Birliği tarafından fonlanmaya hak kazandı. Fransa’daki ESSEC Business School liderliğinde yürütülecek “Incubators 4 Change” projesinin TED Üniversitesi dışındaki diğer ortağı ise Avusturya’dan Social Impact Awards. Üç yıl sürecek projenin hedefi yüksek öğretim kurumlarında sosyal girişimcilik kuluçka merkezlerinin geliştirilmesi konusunda bilgi ve tecrübe transferi sağlamak. Proje ile İstasyonTEDÜ tarafından 2016’dan bu yana yürütülen sosyal girişimcilik kuluçka programının geliştirilmesi hedefleniyor.

Temmuz 2019

Geçtiğimiz Mart ayında İstasyonTEDÜ ve TEDÜ Uluslararası Programlar Ofisi işbirliğiile hazırlanıp Erasmus+ programı kapsamında Türkiye...